"Eindelijk zonder inleggertje van huis, super mooi en fijn broekje! Zit goed en het kruisje voelt lekker stevig, wilde hem wel 2 dagen aan. Ik raak van die inlegkruisjes zo geïrriteerd, kunnen die eindelijk de deur uit, of nog beter ze komen er niet meer in...haha... En met dit broekje had ik ook het vertrouwen dat ik zonder kon!!"

"Het broekje zit heerlijk. Eerlijk gezegd moest ik er wel even aan wennen om geen inlegkruisje te dragen maar het voelt heerlijk! Ik heb er een aan een vriendin gegeven trouwens en zij is er ook heel erg enthousiast over! "

"Wat een weelde..! Echt, kan niet anders zeggen.. ipv een inlegkruisje functioneert dit slipje uitstekend. Van mijn moeder geleerd; iedere dag 'schoon ondergoed', maar anders hield ik deze een week aan!" ;-)

"Ik heb de broekjes gisteren ontvangen en ze zien er mooi uit. En belangrijker ze zitten lekker en zijn bestand tegen een klein ongelukje ;-) Ik ben er superblij mee! Dank voor dit geweldige idee en initiatief. Ik weet zeker dat je een hoop vrouwen blij gaat maken!"

"Nooit geweten dat ik tijdens mijn zwangerschap ook het een en ander kan verliezen, wat een schok! Heb de mini geprobeerd, deze valt heerlijk onder mijn dikke buik, draagcomfort is fantastisch en voel me ook nog (reuze) sexy! Bedankt voor deze fantastische en vrouwvriendelijke uitvinding, heb al het nylon snijwerk de deur uit gedaan, heel benieuwd naar jullie volgende modellen!"