Verzenden & retourneren


Al onze artikelen zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar.

Indien een artikel tijdelijk niet voorradig is, ontvangt u per e-mail een bericht over de verwachte levertijd. U ontvangt altijd een bevestiging van de bestelling per e-mail. Hierop kunt u het totaalbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten en de betaalgegevens vinden. Zodra de betaling door ons ontvangen is, wordt uw bestelling gereedgemaakt voor verzending. We streven ernaar om iedere bestelling binnen 48 uur te verzenden. In 95% van de gevallen betekent dit dat de bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij u wordt afgeleverd. Al onze bestellingen worden afgehandeld door PostNL.

Binnen Nederland, België én Duitsland betaalt u bij een bestelling vanaf €50 geen verzendkosten.

Wij zijn overtuigd van de eigenschappen van bamboetextiel. Wij bieden u graag de mogelijkheid om dit zelf te ervaren en uw eigen mening hierover te vormen. Daarom kunt u bij Swaens Bamboo Underwear altijd ruilen of uw geld terugkrijgen. De spelregels:

Annuleren en retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@swaens.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.