Verzenden & retourneren

        Verzending

Ontvang ik bericht als ik besteld heb?
U ontvangt altijd een bevestiging van de bestelling per e-mail. Hierop kunt u het totaalbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten en de betaalgegevens vinden. Zodra de betaling door ons ontvangen is, wordt uw bestelling gereedgemaakt voor verzending.

Wat betaal ik voor de verzendkosten?
De kosten voor het verzenden van jouw Swaens Bamboo Underwear is in Nederland is €3,60. Bestelt u meer dan € 50,-? Dan krijgt u de verzendkosten van ons cadeau.

Wat betaal ik voor de administratieve afhandeling?
Er worden géén kosten gerekend voor administratieve afhandeling?

Hoelang duurt het voordat ik mijn artikelen in huis heb?
Voor zendingen binnen Nederland én België is dit één of twee werkdag(en) als de gewenste producten op voorraad zijn. Zendingen naar andere Europese landen doen er iets langer over om op de plaats van bestemming te komen.

Kan ik mijn bestelling traceren met een code?
Ja, bestellingen binnen Nederland kunt u volgen met een Track & Trace code. Al onze bestellingen worden afgehandeld door PostNL.

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis waszakje. Kan ik er meer krijgen?
Het gratis waszakje is een extraatje dat wij u aanbieden. Mocht u een extra waszakje willen, dan kunt u deze bestellen bij Gerelateerde producten. Ze kosten

Ik wil dat het pakketje niet bij de buren wordt afgegeven? Kan dat?                        Ja dat kan. U geeft bij uw bestelling aan 'Niet bij de buren'. Swaens geeft dat door aan het postorderbedrijf middels een bepaalde code, waardoor uw zending nooit bij de buren terechtkomt.    

Retourneren
Wij zijn overtuigd van de eigenschappen van bamboetextiel. Wij bieden u graag de mogelijkheid om dit zelf te ervaren en uw eigen mening hierover te vormen. Daarom kunt u bij Swaens Bamboo Underwear altijd ruilen of uw geld terugkrijgen.

Zijn er eisen aan omruilen?
Als het door u bestelde product niet past of u vindt de kleur niet helemaal naar wens is, dan mag u het omruilen. U kunt dit artikel omruilen voor hetzelfde artikel met een andere maat en/of kleur. Als wij uw pakket ontvangen hebben, sturen wij u de nieuwe artikelen naar u toe.

Betaal ik bij omruilen verzendkosten?
Ja, de kosten die u maakt voor het terugsturen van de artikelen zijn voor uw rekening. De kosten voor het opnieuw verzenden van de producten nemen wij dan weer voor rekening

Hoe werkt het retourneren of omruilen?
Dat is eenvoudig. U stuurt de bestelling en de pakbon naar ons toe, waarop u aangeeft wat u wenst. Of u stuurt een mailtje naar ons toe; info@swaens.nl. Het adres waar u het pakket naar toe moet sturen, staat op de pakbon.

Kan ik ook mijn geld terugkrijgen?
Ja, maar dit kan alleen als u het artikel of de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst onbeschadigd retour stuurt. Als wij uw pakketje ontvangen hebben, storten wij uw geld binnen 3 dagen terug op uw rekening. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening.

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Wat nu?
Het kan helaas voorkomen dat we een vergissing maken en dat u de verkeerde producten krijgt toegestuurd. Neem in dat geval even contact op met info@swaens.nl of bel ons 085 06 57 499. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor onze rekening.