Mannen incontinentie ondergoed

Het bamboe mannen ondergoed van Swaens werkt beschermend, absorberend en neutraliserend. Het ondergoed is gemaakt van bamboe en heeft een groot absorptievermogen. De comfortabele en mannelijke oplossing bij licht urineverlies voor mannen. Er zijn verschillende vormen van urineverlies bij mannen, zoals de aandrangincontinentie, stressincontinentie of gemengde incontinentie. Bij licht urineverlies bieden de Herenboxers en Herenslips uitkomst.

 

Over ons mannen incontinentie ondergoed

Swaens bamboe ondergoed is super ventilerend, snel vochtopnemend en snel vochtventilerend. De bamboevezels (95 procent!) zorgen voor een uitstekende vochtregulering.  Bamboe heeft ook als voordeel dat 60% meer en sneller vocht absorbeert dan katoen. Nog een reden om de Swaens te gebruiken. En ze zijn zijdezacht en bacterie- én geurwerend. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen vele malen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! In een Swaens voel je je goed; een Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Voor jongens hebben we al maat 152 in de Boxers. Je wilt nooit meer iets anders dragen.

Bekijk ons assortiment

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »