Slip ongesteld

Het menstruatieondergoed van Swaens bestaat uit maar liefst 95% bamboe. Ze zitten heerlijk, voelen zacht aan en ze zijn bacterie- én geurwerend. De slips van Swaens zien er luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. Je hebt niet het idee dat het om zijdezacht menstruatieondergoed gaat. De slips van Swaens kun je dragen of combineren met een tampon of maandverband als je ongesteld bent. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen vele malen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! Heb je weinig bloedverlies dan is een tampon of maandverband niet nodig. Hoe fijn, comfortabel en duurzaam is dat. De Swaens absorberen naast bloed, ook moeiteloos urine en afscheiding. In een Swaens voel je je goed. Voor, na en tijdens dat u ongesteld bent.


Slip ongesteld als vervanging van maandverband of tampons

Menstruatie ondergoed of menstruatie lingerie kan gebruikt worden als volwaardige vervanger van gewoon maandverband, wasbaar maandverband, (wasbare) tampons en een cup. Hoe dat kan? Iedere Swaens heeft een uniek kruisje met onmiskenbare eigenschappen die voldoende vocht opvangt waarmee u zich veilig voelt. De slips zijn geur werend, hebben een grote vochtopname, voorkomen doorlekken en voelen droog aan. Deze bijzondere eigenschappen garanderen veiligheid tijdens de menstruatie.


Assortiment slips voor ongesteldheid 

Swaens heeft verschillende modellen. In het assortiment heeft Swaens: Boxers, Mini, Basic Ultra, Midi, Taille, Comfort en Strings. Je vindt er vast een model dat je past voor, tijdens of nadat je ongesteld bent. In het brede assortiment biedt Swaens maat 152 tot maat tot 4XL aan. Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Ook te gebruiken tijdens het sporten.

Bekijk hier het assortiment

Login

Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

compare0

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »