Anna - 26 / Dec / 2015

Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”

Jurkjes, lichtgekleurde broeken of zwemkleding draagt ze liever niet. Anna (17) heeft sinds haar kindertijd last van een blaasprobleem. Hierdoor verliest ze regelmatig urine en heeft ze veel moeite met plassen. “Het gebeurt wanneer ik loop, ren, lach, nies… Ik word er onzeker van.”

Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”
Blog

Als de ene blaasontsteking amper was afgelopen, begon de volgende alweer. Al sinds ik klein was, had ik dit blaasprobleem. Ik had zo vaak pijn, dat er niets anders op zat dan er gewoon aan wennen. Toen we toch besloten een keer naar het ziekenhuis te gaan, ontdekten de artsen een grote blaassteen. Die hebben ze er direct uit gehaald. Helaas waren de problemen daar niet mee verholpen. Sindsdien heeft mijn blaas een eigen wil.”


Altijd inlegkruisjes
“Mijn lichaam laat urine los wanneer het zelf wil. Zoiets voel ik niet aankomen. Het is supervervelend! Ik moet altijd inlegkruisjes dragen, om de schade een beetje te beperken. Want behalve dat mijn onderbroek nat wordt, kan het ook gaan ruiken. Als zoiets gebeurt, zit ik daar enorm mee. Het gebeurt wanneer ik loop, ren, lach, nies… ‘Oh nee, daar hebben we het weer…,’ schiet dan door mijn hoofd. Ik ben er als kind ook erg mee gepest. Dat heeft me onzeker gemaakt, ik durf minder.” 

Lees hier verder.

 

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Menstruatieondergoed maakt tampons en cups overbodig.
  29 / Dec / 2021

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Menstruatieondergoed maakt tampons en cups overbodig.

 • Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje
  06 / Jul / 2020

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje

 • Voor elk wat wils
  06 / Feb / 2020

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Voor elk wat wils

 • De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus
  21 / Nov / 2019

  Anna - 26 / Dec / 2015

  De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus

 • Geen cup, geen tampon, geen geklungel
  25 / Oct / 2019

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Geen cup, geen tampon, geen geklungel

 • PTNS om de controle over de blaas te heroveren
  15 / Dec / 2018

  Anna - 26 / Dec / 2015

  PTNS om de controle over de blaas te heroveren

 • Driving home for Christmas
  11 / Dec / 2018

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Driving home for Christmas

 • Ervaringen van een 17-jarige
  26 / Dec / 2017

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Ervaringen van een 17-jarige

 • Je hoeft je niet te schamen
  01 / Dec / 2017

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Je hoeft je niet te schamen

 • Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”
  26 / Dec / 2015

  Anna - 26 / Dec / 2015

  Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »