De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus

  • Geplaatst op
  • Door Zwaan Mulder
  • 0
De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus

Het materiaal in het Swaens kruisje is speciaal ontworpen voor het waarborgen van comfort en veiligheid. Een samenstelling van verschillend weefsel zoals fleece (voor het droge gevoel), badstof (voor absorptie van vocht en zalfvlekken) en een heel dun vliesje om alle vormen van doorlekken tegen te gaan

De huid kan worden beschouwd als een belangrijk orgaan van ons lichaam. Een aangedane huid is erg teer en gevoelig, zeker op de plaatsen die door Lichen Sclerosus zijn aangedaan. Daarom wordt altijd geadviseerd om slipjes van een natuurlijk materiaal te dragen. De slips van Swaens bieden verlichting, voelen zacht aan op de huid en zijn absorberend en ademend.

 

Het materiaal in het Swaens kruisje is speciaal ontworpen voor het waarborgen van comfort en veiligheid. Een samenstelling van verschillend weefsel zoals fleece (voor het droge gevoel), badstof (voor absorptie van vocht en zalfvlekken) en een heel dun vliesje om alle vormen van doorlekken tegen te gaan.

 

Alles Swaens broekjes zijn helemaal gemaakt van zacht bamboetextiel en daarmee een uitkomst voor dames, en sommige heren die te kampen hebben met deze vervelende aandoening.

 

Het gebruik van vette zalf wordt altijd aangeraden, maar een vervelende bijkomstigheid daarvan is dat dit weer vlekken in de kleding kan geven. Tijdens het LS symposium op 9 november in Houten kregen we veel enthousiaste reacties van dames die onze slips vorig jaar al hadden ontdekt.

 

Om blij van te worden!

Zwaan Mulder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »