Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje

  • Geplaatst op
  • Door Lori
  • 0
Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje

Menstruatie ondergoed raad ik absoluut aan! Verder heb ik dus op de hevigste dagen totaal geen lekkage!

Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje

Van Swaens krijg ik een paar bamboe slipjes om te testen (Mini 60 ml, Midi 60 ml en String 25 ml). Wat me als eerst op valt is het heerlijk zachte materiaal. De kruisjes zijn dikker en voelen een beetje fleece achtig, maar erg zacht. De slipjes zijn ook mooi genoeg voor je menstruatie week! Ik kon niet wachten met testen, dus ging direct aan de slag met een ml-spuitje water. Al bezig, zag ik dat de druppeltjes water bleven liggen, maar toen ik over het water aaide trok het goed in. Ik trek de natte menstruatie string aan en wacht tot het opdroogt. Na een half uurtje voel je inderdaad niks meer! Ik spuit er nogmaals 5 ml water op en ook dat trekt in. Na het uittrekken van de slip, vroeg ik me af waar al dat schaamhaar vandaan kwam. Huh, pluisjes…

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »