Grote maten ondergoed

Swaens heeft in haar assortiment zijdezacht en goed passend ondergoed voor grote maten, zoals 2XL, 3XL en 4XL. Bamboe slips die u bewegingsvrijheid bieden maar ook nog stijlvol en comfortabel zijn. Aan de Swaens slipjes en boxers is het vrijwel niet te zien, maar alle modellen zijn voorzien van een uniek kruisje met drie laagjes van verschillend materiaal.  Deze laagjes hebben elk een kenmerkende en onmisbare eigenschap en is samengesteld op basis van uitgebreid testen. Het kruisje vangt vocht op, voorkomt doorlekken en voelt droog aan. Deze bijzondere eigenschappen garanderen veiligheid bij ongesteldheid, urineverlies, afscheiding, allergie, na de zwangerschap en patiënten met lichen sclerosus.


Over ons ondergoed voor grote maten

Iedere slip bestaat uit maar liefst 95% bamboe. Ze zitten heerlijk zacht en zijn geur werend. De slips van Swaens zien er luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. Swaens slips worden goed verdragen door onze klanten die allergische reacties krijgen van inlegkruisjes of verbandjes. Je wilt nooit meer iets anders dragen.

Bekijk ons assortiment 

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »