Menstruatie kinderondergoed

De eerste keer ongesteld worden is spannend. Veel meiden zien op tegen hun eerste menstruatie. Begrijpelijk, want dit ‘maandelijkse feestje’ is vanwege de symptomen vaak niet iets om naar uit te kijken. Bij de meeste meisjes komt de eerste menstruatie (ongesteldheid) tussen hun 10e en 15e jaar. Het kan nog wel even duren voordat je een regelmatige en normale menstruatie hebt.


Over Swaens menstruatie kinderondergoed

Dan is het fijn dat je menstruatieondergoed van Swaens kunt dragen of combineren met een tampon of maandverband. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! En het vervangt tampons en maandverband. Hoe fijn, comfortabel en duurzaam is dat. De Swaens absorberen naast bloed, ook moeiteloos urine en afscheiding. In een Swaens voel je je goed; een Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. De slips van Swaens zien er luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. Je hebt niet het idee dat het om zijdezacht menstruatieondergoed gaat. Alle Swaens slipjes en boxers hebben een uniek kruisje met drie laagjes met een grote vochtopname, voorkomen doorlekken en voelen droog aan. Deze bijzondere eigenschappen garanderen veiligheid als je ongesteld bent. Iedere slip bestaat uit maar liefst 95% bamboe. Ze zitten heerlijk zacht, zijn geurwerend op. Het menstruatie kinderondergoed ofwel period panties  van Swaens heeft verschillende modellen.


Ons assortiment menstruatie kinderondergoed

Swaens heeft Boxers, Mini, Basic Ultra, Midi, Taille, Comfort en Strings. Je vindt er vast een model dat je past voor, tijdens of nadat je ongesteld bent. In het brede assortiment begint Swaens al met maat 152. Voel je prettig met een Swaens.

Bekijk ons assortiment

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »