Ongesteld ondergoed

Het menstruatieondergoed van Swaens bestaat uit maar liefst 95% bamboe. Ze zitten heerlijk, voelen  zacht aan en ze zijn bacterie- én geurwerend. De slips van Swaens zien er luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. Je hebt niet het idee dat het om zijdezacht menstruatieondergoed gaat. De slips van Swaens kun je dragen of combineren met een tampon of maandverband als je ongesteld bent. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen vele malen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! Heb je weinig bloedverlies dan is een tampon of maandverband niet nodig. Hoe fijn, comfortabel en duurzaam is dat. De Swaens absorberen naast bloed, ook moeiteloos urine en afscheiding. In een Swaens voel je je goed. Voor, na en tijdens dat u ongesteld bent.

 

Ongesteld? Ondergoed als volwaardig alternatief

Menstruatie ondergoed of menstruatie lingerie kan gebruikt worden als volwaardige vervanger van gewoon maandverband, wasbaar maandverband, (wasbare) tampons en een cup. Hoe dat kan? Iedere Swaens heeft een uniek kruisje met onmiskenbare eigenschappen die voldoende vocht opvangt waarmee u zich veilig voelt. De slips zijn geurwerend, hebben een grote vochtopname, voorkomen doorlekken en voelen droog aan. Deze bijzondere eigenschappen garanderen veiligheid tijdens de menstruatie. Swaens heeft verschillende modellen. In het assortiment heeft Swaens: Boxers, Mini, Basic Ultra, Midi, Taille, Comfort en Strings. Je vindt er vast een model dat je past voor, tijdens of nadat je ongesteld bent. In het brede assortiment biedt Swaens maat 152 tot maat tot 4XL aan.  Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Ook te gebruiken tijdens het sporten. Je wilt nooit meer iets anders dragen.

Bekijk ons assortiment 

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »