Sportslips

Swaens bamboe sportslips voor mannen en vrouwen zijn super ventilerend, snel vochtopnemend en snel vochtventilerend. De bamboevezels (95 procent!) zorgen voor een uitstekende vochtregulering. Ideaal tijdens het sporten. Ze zijn gemaakt om mee te sporten. Bamboe heeft ook als voordeel dat 60% meer en sneller vocht absorbeert dan katoen. Nog een reden om de Swaens te gebruiken tijdens het sporten. En de slips van Swaens zien er ook nog luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. In een Swaens voel je je goed; het zit als een tweede huid. Swaens heeft verschillende modellen.

 

Ons assortiment sportslips

In het assortiment heeft Swaens voor de vrouwen en meisjes: Boxers, Mini, Basic Ultra, Midi, Taille, Comfort en Strings. Mannen en jongens hebben we Boxers en slips. Je vindt vast een model dat je past tijdens het sporten. En ze zijn zijdezacht en bacterie- én geurwerend. In het brede assortiment biedt Swaens maat 152 tot maat tot 4XL aan.  Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen vele malen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! Je wilt nooit meer iets anders dragen.

Bekijk ons assortiment 

anmelden

Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

vergleichen0

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »