Bamboe ondergoed

Bamboe kleding voelt als zijde en absorbeert 60% meer en sneller vocht dan katoen. Bovendien is bamboe kleding van nature bacterie- en geurremmend. De unieke kruisjes in Swaen's broekjes worden over het algemeen goed verdragen door onze klanten die allergische reacties krijgen van inlegkruisjes of verbandjes.

Duurzaam
Swaen's Bamboo Underwear biedt een duurzame oplossing. Omdat bamboe zonder chemische middelen snel groeit en geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft, is de bamboeteelt veel minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld katoen of hout. 

Uitwasbaar
Swaen's bamboe slipjes en boxers kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden op 40 graden. Met de hand wassen kan natuurlijk ook. In dat geval is het voor het behoud van het speciale kruisje beter de broekjes na het spoelen in een handdoek te rollen dan ze te wringen. Het kruisje heeft vanwege de grote vochtopnamecapaciteit meer tijd nodig om te drogen. De broekjes verdragen de droogtrommel, maar moeten daarna nog even uitgehangen worden om het kruisje helemaal te laten drogen. U ontvangt bij iedere bestelling een GRATIS waszakje.