Over ons

Het begin
In 2013 start Swaens Bamboo Underwear met het verkopen via deze webshop van zijdezacht bamboe lingerie. Het is incontinentieverpleegkundige Zwaan die aan de wieg staat van Swaens. Sinds 1993 is ze zich gaan specialiseren in de begeleiding van kinderen en volwassenen met incontinentie. 30% van de vrouwen vanaf 30 jaar heeft in meer of mindere mate last van ongewenst urineverlies. Veel vrouwen dragen vanuit onzekerheid of uit voorzorg altijd een inlegkruisje of verbandje. Met Swaens - met een geïntegreerd uitwasbaar kruisje – kwam er een charmant alternatief.
Voor de mannen ontwikkelde ze de herenboxer, eveneens gemaakt van bamboe. Zij kunnen last hebben van urine-incontinentie, bijvoorbeeld na een prostaatoperatie

Overname
In de afgelopen jaren kwamen er nieuwe modellen en werden kleine verbeteringen aangebracht. Nadat deze waren volbracht, vond Zwaan het tijd worden om een stap terug te doen. Sinds september 2017 ben ik eigenaar van Swaens Bamboo Undewear. Ik heb een achtergrond als verpleegkundige en heb tevens een journalistieke en communicatie-opleiding achter de rug, gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Waardering
Een belangrijke reden om Swaens over te nemen zijn de positieve reacties voor dit geweldige product. Een greep uit de reacties. ‘Ik voel me veel veiliger’, ‘Ik durf de deur weer uit’, ‘Het zit zeer comfortabel’, ‘Geen inlegkruisje nodig, ’Geen allergische reactie meer’ en ‘Het voelt heerlijk’. De positieve waarderingen voor het Swaens-ondergoed vindt u ook op deze homepage, rechtsonder bij Trusted Shops.  Het is fijn dat Swaens de afgelopen jaren mag rekenen op een grote groep trouwe klanten. En iedere week komen er nieuwe bij!

Uniek product
Alle Swaens modellen zijn voorzien van een uniek kruisje met drie laagjes. Deze laagjes hebben elk een kenmerkende en onmiskenbare eigenschap. Ze zijn geurwerend, hebben een grote vochtopname, voelen droog aan en voorkomen doorlekken. Deze bijzondere eigenschappen garanderen veiligheid bij licht urineverlies, menstruatie, sport, afscheiding en allergie. 

Modellen
Swaens biedt de volgende modellen aan: Swaens Mini, Swaens Midi, Swaens Boxer, Swaens Taille,  Swaens Ultra Basic en Swaens Comfort. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, ivoor en zwart. Voor de heren zijn er de zwarte herenboxers en zwarte herenslips.  

Gevestigd
Swaens is gevestigd in Kasteelweg 8 in Obbicht (Limburg). De Maas scheidt het dorp van België. Swaens is niet te bezoeken. U kunt alleen via de webshop bestellen.

Vragen
Voor vragen over het product, bestellen en dergelijke kunt bellen met 085 06 57 499 of mailen naar [email protected]. Bij Verzenden & Retourneren vindt u ook een aantal vragen en antwoorden. Of kijk op Veelgestelde vragen (FAQ).

Keurmerk
Swaens is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops. De experts van Trusted Shops keuren uitbreid de webwinkel op praktische gedragscode die is gebaseerd op de wetgeving. 


Met hartelijke groet,
Mark van Seggelen

Swaens Bamboo Underwear
Kasteelweg 8 / 6125 RG Obbicht
(+31)08 506 574 99
E-mailadres: [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »