Veelgestelde vragen (FAQ)

Ondergoed van Swaens is gemaakt van bamboe. Onze klanten zijn zeer te spreken over het materiaal; het voelt heel soepel en zacht aan. Het is licht, aangenaam koel en heeft een mooie pasvorm. De stof heeft een luxe uitstraling.

Wat zijn nog meer voordelen van bamboe?
Het voelt als zijde aan en absorbeert 60% meer en sneller vocht dan katoen. Bovendien is bamboekleding van nature bacterie- en geurremmend.

Voor wie zijn de Swaens lingerie geschikt?
De unieke kruisjes in Swaens broekjes worden goed verdragen door onze klanten met ongewild urineverlies en klanten die allergische reacties krijgen van inlegkruisjes of verbandjes. Maar ook zijn de Swaens ideaal voor warme dagen omdat het niet zo snel aan je huid blijft plakken. Bamboe absorbeert het vocht erg goed. En dus zeer zeker ideaal voor sport of yoga; bamboe kleding absorbeert en verdampt zweet sneller.

Hoeveel vocht vangen de broekjes op?
De Swaens Basic Ultra vangen zo’n 100 ml op. Bij alle andere dames modellen ligt dat tussen de 60 en 70 ml. De herenboxer kan 70 tot 80 ml opvangen. Het hangt bij alle modellen af van de snelheid en de vorm van het vochtverlies. 

Ik heb een medisch inhoudelijke vraag. Kan ik dan ook bij Swaens terecht? 

Zwaan Mulder gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en volwassenen met incontinentie, gaat in op medisch, inhoudelijke vragen. Mocht u behoefte aan persoonlijk gesprek, dan kunt u dat aangeven op het contactformulier. Het contactformulier is te vinden onderaan de homepagina, linker rijtje. 

Kunnen de Swaens in de wasmachine?
Swaens bamboe slipjes en boxers kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden op 40 graden. Met de hand wassen kan natuurlijk ook. In dat geval is het voor het behoud van het speciale kruisje beter de broekjes na het spoelen in een handdoek te rollen dan ze te wringen. Het kruisje heeft vanwege de grote vochtopnamecapaciteit meer tijd nodig om te drogen. We raden af de broekjes in de droogtrommel te stoppen en wasverzachter te gebruiken.

Hoe worden de Swaens onderbroeken gemaakt?
Bamboevezels staan aan de oorsprong van de onderbroeken. De vezels zijn hervormde cellulosevezels gemaakt van bamboepulp. Deze pulp is een natuurlijke en milieuvriendelijke grondstof. Voor de stevigheid van een Swaens, combineren we bamboe met een andere textielsoort. Bamboevezels zijn nu eenmaal korter dan katoenvezels. De vezels uit bamboestengels worden pas gemaakt tijdens het viscose productieproces.

Waar vind ik antwoorden op verzenden en retourneren?
Via deze link vind je alle antwoorden.

Waar vind ik een maattabel?
Via deze link.

 

 

Geen producten gevonden...