Sport ondergoed

Swaens bamboe ondergoed voor mannen en vrouwen is super ventilerend, snel vochtopnemend en snel vochtventilerend. De bamboevezels (95 procent!) zorgen voor een uitstekende vochtregulering. Ideaal tijdens het sporten. Swaens sportondergoed zijn gemaakt om mee te sporten. Bamboe heeft ook als voordeel dat 60% meer en sneller vocht absorbeert dan katoen. Nog een reden om de Swaens te gebruiken tijdens het sporten.

En de slips van Swaens zien er ook nog luxueus en modieus uit en zijn perfect afgewerkt. In een Swaens voel je je goed; het zit als een tweede huid.

Ons assortiment sport ondergoed

Swaens heeft verschillende modellen. In het assortiment heeft Swaens voor de vrouwen en meisjes: Boxers, Mini, Basic Ultra, Midi, Taille, Comfort en Strings. Mannen en jongens hebben we Boxers en slips. Je vindt vast een model dat je past tijdens het sporten. En ze zijn zijdezacht en bacterie- én geurwerend. In het brede assortiment biedt Swaens maat 152 tot maat tot 4XL aan.  Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Een van de voordelen is dat de Swaens modellen vele malen herbruikbaar zijn. Ze kunnen in de wasmachine! In een Swaens voel je je goed; een Swaens biedt zekerheid en vertrouwen. Je wilt nooit meer iets anders dragen.  

Bekijk ons assortiment

Login

Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

compare0

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »