Anna - 01 / Nov / 2022

Ervaringen van een 17-jarige

Ervaringen van een 17-jarige
Blog

Ik ben Anna, 17 jaar oud. Ik heb al van jongs af aan een blaasafwijking (urineverlies). Vroeger had ik altijd blaasontsteking dat kwam omdat ik niet altijd kan plassen wanneer het moest.

 

En altijd als ik dingen ging doen,  liet mijn blaas de urine los en daar voor droeg ik altijd als bescherming inlegkruisjes of maandverband. Als ik dat niet droeg dan was mijn ondergoed binnen no time nat en dat vond ik heel erg vervelend. Ook omdat het ging ruiken.

 

 Ik heb altijd gedacht is hier geen oplossing voor. Ik heb van alles geprobeerd om een oplossing te zoeken. Deze zomer ben ik in augustus naar het ziekenhuis gegaan. Ik heb mijn probleem verteld aan mijn fysiotherapeut van het UMCG. Toen vertelde ze dat ze misschien een oplossing voor me had. Ik was er blij en had een smile op mijn gezicht, ‘van misschien is er toch wel een oplossing’. Ze liet me een onderbroek zien van Swaens.

 

Deze mocht ik uitproberen. Ik heb toen gelijk de onderbroek aan getrokken. En wat voelde dat raar van inlegkruisjes naar gewoon ondergoed. Het voelde meteen fijn. Ik heb hem uitgebreid getest, toen ik aan het werk was heb ik er de hele tijd over nagedacht van ‘hé wat zit dit anders’.  

 

Het voelde zo goed en het zat zo lekker. Sindsdien het ik alleen nog maar het Sweans ondergoed aan. Ik voel me zo goed, van een meisje met inlegkruisjes naar een meisje, met een jurkje, die ze weer aan kan ik ben zo blij dat ik dit heb ik wil jullie heel erg bedanken!!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Vochtabsorptie menstruatie en incontinentie
  16 / May / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Vochtabsorptie menstruatie en incontinentie

 • Fotoshoot van Swaens ondergoed
  01 / May / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Fotoshoot van Swaens ondergoed

 • Comfortabel en hygiënisch
  10 / Apr / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Comfortabel en hygiënisch

 • Duurzaam bamboe ondergoed
  04 / Apr / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Duurzaam bamboe ondergoed

 • Duurzame verpakking
  21 / Mar / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Duurzame verpakking

 • Veelgestelde vragen menstruatieondergoed
  23 / Feb / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Veelgestelde vragen menstruatieondergoed

 • Menstruatie ondergoed is een duurzamere en comfortabelere optie
  02 / Feb / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Menstruatie ondergoed is een duurzamere en comfortabelere optie

 • Menstruatie ondergoed: alles wat je erover moet weten
  25 / Jan / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Menstruatie ondergoed: alles wat je erover moet weten

 • Waarom zou je kiezen voor menstruatie ondergoed?
  12 / Jan / 2024

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Waarom zou je kiezen voor menstruatie ondergoed?

 • Zekerder de dag doorkomen; óók met urineverlies
  19 / Dec / 2023

  Anna - 01 / Nov / 2022

  Zekerder de dag doorkomen; óók met urineverlies

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »