Anna - 26 / Dec / 2017

Ervaringen van een 17-jarige

Ervaringen van een 17-jarige
Blog

Ik ben Anna Kamma en 17 jaar oud. Ik heb al van jongs af aan een blaasafwijking (urineverlies). Vroeger had ik altijd blaasontsteking dat kwam omdat ik niet altijd kan plassen wanneer het moest.

En altijd als ik dingen ging doen,  liet mijn blaas de urine los en daar voor droeg ik altijd als bescherming inlegkruisjes of maandverband. Als ik dat niet droeg dan was mijn ondergoed binnen no time nat en dat vond ik heel erg vervelend. Ook omdat het ging ruiken.

 

Ik heb altijd gedacht is hier geen oplossing voor. Ik heb van alles geprobeerd om een oplossing te zoeken. Deze zomer ben ik in augustus naar het ziekenhuis gegaan. Ik heb mijn probleem verteld aan mijn fysiotherapeut van het UMCG. Toen vertelde ze dat ze misschien een oplossing voor me had. Ik was er blij en had een smile op mijn gezicht, ‘van misschien is er toch wel een oplossing’. Ze liet me een onderbroek zien van Swaens.

 

Deze mocht ik uitproberen. Ik heb toen gelijk de onderbroek aan getrokken. En wat voelde dat raar van inlegkruisjes naar gewoon ondergoed. Het voelde meteen fijn. Ik heb hem uitgebreid getest, toen ik aan het werk was heb ik er de hele tijd over nagedacht van ‘hé wat zit dit anders’.  

 

Het voelde zo goed en het zat zo lekker. Sindsdien het ik alleen nog maar het Sweans ondergoed aan. Ik voel me zo goed, van een meisje met inlegkruisjes naar een meisje, met een jurkje, die ze weer aan kan ik ben zo blij dat ik dit heb ik wil jullie heel erg bedanken!!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Menstruatieondergoed maakt tampons en cups overbodig.
  29 / Dec / 2021

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Menstruatieondergoed maakt tampons en cups overbodig.

 • Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje
  06 / Jul / 2020

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Review Swaens; menstruatie ondergoed/ incontinentie slipje

 • Voor elk wat wils
  06 / Feb / 2020

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Voor elk wat wils

 • De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus
  21 / Nov / 2019

  Anna - 26 / Dec / 2017

  De gevoelige huid bij Lichen Sclerosus

 • Geen cup, geen tampon, geen geklungel
  25 / Oct / 2019

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Geen cup, geen tampon, geen geklungel

 • PTNS om de controle over de blaas te heroveren
  15 / Dec / 2018

  Anna - 26 / Dec / 2017

  PTNS om de controle over de blaas te heroveren

 • Driving home for Christmas
  11 / Dec / 2018

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Driving home for Christmas

 • Ervaringen van een 17-jarige
  26 / Dec / 2017

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Ervaringen van een 17-jarige

 • Je hoeft je niet te schamen
  01 / Dec / 2017

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Je hoeft je niet te schamen

 • Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”
  26 / Dec / 2015

  Anna - 26 / Dec / 2017

  Anna (17) is incontinent: “Mijn blaas heeft een eigen wil”

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »