Ervaringen van een 17-jarige

  • Geplaatst op
  • Door Anna
  • 0
Ervaringen van een 17-jarige

Ik ben Anna Kamma en 17 jaar oud. Ik heb al van jongs af aan een blaasafwijking (urineverlies). Vroeger had ik altijd blaasontsteking dat kwam omdat ik niet altijd kan plassen wanneer het moest.

En altijd als ik dingen ging doen,  liet mijn blaas de urine los en daar voor droeg ik altijd als bescherming inlegkruisjes of maandverband. Als ik dat niet droeg dan was mijn ondergoed binnen no time nat en dat vond ik heel erg vervelend. Ook omdat het ging ruiken.

 

Ik heb altijd gedacht is hier geen oplossing voor. Ik heb van alles geprobeerd om een oplossing te zoeken. Deze zomer ben ik in augustus naar het ziekenhuis gegaan. Ik heb mijn probleem verteld aan mijn fysiotherapeut van het UMCG. Toen vertelde ze dat ze misschien een oplossing voor me had. Ik was er blij en had een smile op mijn gezicht, ‘van misschien is er toch wel een oplossing’. Ze liet me een onderbroek zien van Swaens.

 

Deze mocht ik uitproberen. Ik heb toen gelijk de onderbroek aan getrokken. En wat voelde dat raar van inlegkruisjes naar gewoon ondergoed. Het voelde meteen fijn. Ik heb hem uitgebreid getest, toen ik aan het werk was heb ik er de hele tijd over nagedacht van ‘hé wat zit dit anders’.  

 

Het voelde zo goed en het zat zo lekker. Sindsdien het ik alleen nog maar het Sweans ondergoed aan. Ik voel me zo goed, van een meisje met inlegkruisjes naar een meisje, met een jurkje, die ze weer aan kan ik ben zo blij dat ik dit heb ik wil jullie heel erg bedanken!!

Reacties

  1. Nynke Nynke

    Wat heb je dit goed opgeschreven. Respect voor hoe jij er mee om gaat. Ik denk dat dit een heel mooi verhaal is voor anderen met een zelfde probleem. Je bent een topper!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »